Четверг, 28 Марта 2024, 19:23:45
Приветствую Вас Путник RSS
Заброшенное логово Ардениса Закатного
Главная страница РегистрацияВход
Меню
Пеар
Начало » 2008 » Январь » 2 » Міністр оборони Великобританії розповість про зустрічі з НЛО
Міністр оборони Великобританії розповість про зустрічі з НЛО
У Великобританії у зв’язку з високим громадським інтересом, що зберігається до теми НЛО, буде оприлюднена надсекретна інформація про зустрічі з непізнаними літаючими об’єктами.

Міністерство оборони опублікує 160 документів, які зберігалися в Національному архіві в Кью. Перші документи будуть розсекречені навесні 2008 року, а оприлюднення усіх документів, як передбачається, займе 3 роки.

З моменту заснування проекту НЛО в 1950-х роках британське міністерство оборони отримало доповіді більш ніж про 10 тис. спостережень за НЛО.

Після розслідувань експерти так і не змогли пояснити близько 5% інцидентів. За словами Ніка Поупа, який керував проектом НЛО в міністерстві оборони у 1991-1994 роках, деякі свідоцтва про зустрічі з НЛО "заслуговують високої довіри".

Передбачається, що міністерство оборони вирішило оприлюднити документи, тому що по цій темі воно отримує більше запитів, ніж по будь-якій іншій.

Поуп вказав, що, хоча спочатку він ставився до НЛО доволі скептично, доступ до засекречених матеріалів і розслідування кількох епізодів – в основному, коли за НЛО спостерігали поліцейські або військові, – змінили його думку.

В ході одного інциденту свідки бачили "великий трикутний корабель", з якого на землю опускався вузький промінь світла. Корабель видавав низькочастотний звук, і літав над базою британських ВПС Cosford в Вест-Мідлендсі і над базою Shawbury у Шропширі в 1993 році.

Іншим разом на базах Bentwaters і Woodbridge у Суффолці в грудні 1980 року військових британських ВПС, направили на розслідування ймовірної авіакатастрофи після того, як в сусідньому лісі було зафіксовано яскраві світлові спалахи. У лісі виявили апарат на трьох ніжках, схожий на місячний модуль, поцяткований дивними, схожими на ієрогліфи відзнаками. Потім він відлетів.

Наступного ранку сліди, які він залишив на землі, були перевірені лічильником Гейгера – рівень радіації там перевищував норму в 10 разів.

Проте міністерство оборони не намагається ідентифікувати такі літаючі об’єкти, поки не отримає свідоцтв того, що "повітряний простір Сполученого Королівства був порушений в результаті ворожої або незаконної повітряної активності".

Коли на початку цього року французький уряд відкрив усі свої документи по НЛО, присвячений цьому сайт залип, не витримавши напливу відвідувачів, які бажали отримати доступ до інформації.

За словами Поупа, він чекає такого ж спалаху інтересу до британських документів, які, як він передбачає, переконають деяких скептиків.

"Що б люди не думали про НЛО, це захоплюючі документи, і вони показують, як міністерство оборони розслідує цю загадку вже майже 60 років, але не знаходить відповіді", – сказав він.

Прес-секретар міністерства оборони підтвердила, що документи почнуть оприлюднювати наступного року. "Ця тема завжди викликала значний інтерес", – підтвердила вона.

За матеріалами Кореспондент.net
Просмотров: 933 | Добавлено: 6c6c6 | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 1
1 las  
0
давно пора)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Форма входа

Календарь новостей
«  Январь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Поиск по новостям

Статистика

Copyright Ardenis Sunset © 2006